Красивото
в 3D анимация

Анимацията е нереално изкуство съществуващо повече от век. Това изкуство завзе киноиндустрията и рекламния пазар с невероятна скорост. Ние като професионалисти дълги години влагаме голям талант и знание за да създадем 3D елементи, в един нов нереален свят, които раздвижваме в пространството.

Създаваме модели, текстури и дизайн за вашият идеен 3D проект. Нашите художници, график дизайнери са на най-високо ниво.

Анимираме всичко в едно цяло видео, анимация, лого и слоган. Всичко което е 2D елемент - лого, слоган или продукт може да превърнем в 3D елемент.

Чрез 3D анимация вие изграждате едно добро бъдеще за вашата фирма или индустрия, чрез което ще изградим заедно една иновативна маркетингова стратегия.

Ние използваме най-добрите програми за 3D анимация и правим от нереалното-реално. "Вижте красивото през нашите очи".

3D анимацията за вас

    Изработваме най-добрата 3D анимация според вашият критерий и желание. За вас като фирма или държавна институция ще направим най-добрия и красив проект, с който ще изградите бъдещи и творчески успехи.

Рекламна
3D анимация

Чрез рекламната 3D анимация ще покажем вашият продукт или вашият герой, който искате да бъде рекламно лице за вас и за вашият бранд. Можем да създадем цялостен идеен проект за вашата рекламна кампания.

Translate / Превод